Prokurori i EULEX-it e shkeli ligjin për kryeministrin Thaçi

Lajme nga: Kosova Live 360

Parimi kryesor i drejtësisë në vendet demokratike është se para saj janë të gjithë njësoj të barabartë. Por, misioni evropian për sundim ligji EULEX po del se ka shkelur këtë. KohaVisioni ka...

Policia kontrollon autobusët që shkojnë për Serbi

Lajme nga: Kosova Live 360

Policia e Kosovës po vazhdon aksionet e kontrollimit të pasagjerëve në autobusë që për destinacion kanë Serbinë. Një kontroll rutinor, siç e quajti njëri nga policët, u zhvillua edhe në orët e vona të së...


Ligji i duhanit nuk po gjen zbatim

Lajme nga: Kosova Live 360

Mosshqiptimi i gjobave për shkelësit e ligjit të duhanit është arsye pse ky ligj nuk po gjen zbatim në shumë vende. E gjithë puna e inspektorëve dhe e të gjithë të tjerëve që ndihmojnë në evidentim...

Koalicioni ende si ka ndarë postet

Lajme nga: Kosova Live 360

Koalicioni i arritur para një jave ndërmjet Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) dhe Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) nuk i ka ndarë ende postet se kujt çka do t'i takoj. Të paktën zyrtarisht ende nuk ësh...


As Bajrami nuk tregon emrin e kryeministrit

Lajme nga: Kosova Live 360

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) Arsim Bajrami dhe kandidati që ishte për kryetar të Kuvendit të Kosovës në kohën e para-marrëveshjes më Lidhjen Demokratike të Kosovës (LDK), nuk e ka bë...

Krasniqi: Gjykatat lirojnë vjedhësit e parasë publike

Lajme nga: Kosova Live 360

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nisma-së për Kosovën, Jakup Krasniqi, ka përdorur fjalorin e ambasadores amerikane Tracey Ann Jacobson, në drejtim të gjyqësisë në vend, duke thënë se a nuk po e dh... drejt...Reklama

Video Lajmet

Social

Abonime

Ju mund të regjistroheni për RSS ose për të marrë e-mail me lajmet më të fundit.

Regjistrohuni per RSS feed

Reklama

Video Lajmet

Reklama