Rezultate te kerkimit per termin: +Autoriteti +Rrugor +Shqiptar

Meta: total 123 / total_found 123 / time 0.007 / keyword[0] autoriteti / docs[0] 7185 / hits[0] 10412 / keyword[1] rrugor / docs[1] 20426 / hits[1] 34159 / keyword[2] shqiptar / docs[2] 222706 / hits[2] 569841 /
Tirane-Elbasan kallezohet ish-zvdrejtori ota
  • 2014-11-13

Tirane-Elbasan kallezohet ish-zvdrejtori ota

e Enjte 13 Nentor 20141222 pm p classwp-caption-text Skender otabrbrAutostrada Tirane-Elbasan e cila ende nuk ka perfunduar ka kaluar ne skanerin e auditit te Kontrollit te Larte te Shtetit i cili ka nxjerre ne pah nje sere shkeljesh Keshtu se pari eshte lidhja e marreveshjes me

No Pic available
  • 2014-11-12

Shkelje në rrugën Tiranë-Elbasan, KLSH kallëzim ish-zv/drejtorit të Autoritetit Rrugor Shqiptar

TIRANE- Kontrolli i Lartë i Shtetit ka dorëzuar në Prokurori një kallëzim për ish- zv/drejtorin e Autoritetit Rrugor Shqiptar, S.Ç. KLSH gjatë auditivit konstatoi disa shkelje në rrugën Tiranë-Elbasan. AUDITIMI I KLSH Kontrolli i Lartë i Shtetit, në zbatim të programit të auditimit nr

No Pic available
  • 2014-11-12

Shkelje në rrugën Tiranë-Elbasan, KLSH kallëzim ish-zv/drrejtorit të ARSH-së

TIRANE- Kontrolli i Lartë i Shtetit ka dorëzuar në Prokurori një kallëzim për ish- zv/drejtorin e Autoritetit Rrugor Shqiptar, S.Ç. KLSH gjatë auditivit konstatoi disa shkelje në rrugën Tiranë-Elbasan. AUDITIMI I KLSH Kontrolli i Lartë i Shtetit, në zbatim të programit të auditimit nr

Miliona lekë dëme për rrugën Tiranë-Elbasan
  • 2014-11-12

Miliona lekë dëme për rrugën Tiranë-Elbasan

Tiranë - Kontrolli i Lartë i Shtetit ka bërë kallëzim penal në Prokurori për ish-zv/drejtorin e autoritetit rrugor, për shpërdorim të 134 milionë lekëve ose 1.24 milion dollarëve. Kallëzimi u bë pas auditimit të projektit "Ndërtimi i rrugës Tiranë-Elbasan". Ndërtimi i segmentit

Miliona leke dem per rrugen Tirane-Elbasan kallezohet ish zvdrejtori i Autoritetit Rrugor
  • 2014-11-12

Miliona leke dem per rrugen Tirane-Elbasan kallezohet ish zvdrejtori i Autoritetit Rrugor

Tirane 12 nentor 2014 NOAal- Kontrolli i Larte i Shtetit ka kallezuar ne Prokurori ish zevendes drejtorin e Autoritetit Rrugor Shqiptar nen akuzen se i ka shkaktuar shtetit nje dem ekonomik qe arrin ne vleren e 134 milione lekeve ose mbi 124 milione dollare gjate ndertimit te rruges Tirane-Elbasanbr

No Pic available
  • 2014-11-12

Shkelje në rrugën Tiranë-Elbasan, KLSH kallëzim ish-zv/drejtorit të ARSH-së

TIRANE- Kontrolli i Lartë i Shtetit ka dorëzuar në Prokurori një kallëzim për ish- zv/drejtorin e Autoritetit Rrugor Shqiptar, S.Ç. KLSH gjatë auditivit konstatoi disa shkelje në rrugën Tiranë-Elbasan. AUDITIMI I KLSH Kontrolli i Lartë i Shtetit, në zbatim të programit të auditimit nr

No Pic available
  • 2014-10-29

Dimensionet e shtetit autoritar në Shqipëri

Shteti ligjor dhe ekuilibri i pavarësisë së pushteteve janë dy elementët themelorë të demokracisë. Pa pavarësinë e pushteteve dhe vendosjen e ligjit për të gjithë qytetarët nuk mund të mendohet, aq më pak të pr