Rezultate te kerkimit per termin: +Joqeveritare

Meta: total 1000 / total_found 2898 / time 0.003 / keyword[0] joqeveritare / docs[0] 2898 / hits[0] 3254 /
Shqiptarët në Maqedoni edhe me katër parti të reja politike
  • 2014-11-22

Shqiptarët në Maqedoni edhe me katër parti të reja politike

Katër parti apo lëvizje të reja politike do t`i shtohen skenës së re politike në Maqedoni, duke shtuar konkurrencën politike. Lëvizja për reforma në PDSH e udhëhequr nga Ziadin Sela më në fund do të veprojë si strukturë

Rinis dialogu Prishtina dhe Beogradi bien dakord per pikat kufitare
  • 2014-11-15

Rinis dialogu Prishtina dhe Beogradi bien dakord per pikat kufitare

Transmetuar me 14112014 - 1901 Prishtina dhe Beogradi jane marre vesh per fillimin e funksionimit te vendkalimeve kufitare qe mund te mund te shfrytezohen nga qytetaret e Kosoves dhe diaspora per te kaluar neper territorin e Serbise

KOSID indinjatë me sjelljen e presidentes ndaj një peticioni
  • 2014-11-13

KOSID indinjatë me sjelljen e presidentes ndaj një peticioni

Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm - KOSID ka shprehur revoltë ndaj mungesës së interesimit institucional të presidentes së Kosovës për ta pranuar dhe trajtuar peticionin e nënshkruar prej më shumë se 33.000 qytetarëve të Republikës së Kosovës ku

Grujiq: Po kërkojmë mënyrën të ndihmojmë avancimin e familjeve të personave të zhdukur
  • 2014-11-13

Grujiq: Po kërkojmë mënyrën të ndihmojmë avancimin e familjeve të personave të zhdukur

Kryesuesi i Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur i Republikës së Kosovës, Prenk Gjetaj priti në takim Kryesuesin e Komisionit për Persona të Rrëmbyer dhe të Zhdukur të Republikës së Kroacisë, z. Ivan Grujiq, njëher&eum

Gjysma e pagës vetëm për ujë e rrymë
  • 2014-11-12

Gjysma e pagës vetëm për ujë e rrymë

Jo më shumë se 116 euro është shporta mujore e një qytetari të Kosovës, e cila konsiderohet të jetë e varfër dhe larg standardeve të vendeve të Bashkimit Evropian. Sipas anketës së buxhetit të ekonomive familjare për vitin 2013 rezulton se konsumi për kokë banori gjatë vitit 2013

Migrimi i paligjshëm shënon rritje
  • 2014-11-09

Migrimi i paligjshëm shënon rritje

Pavarësisht fushatave të shumta të lancuara nga autoritetet kompetente për të mos migruar në mënyrë të paligjshme, qytetarët e Kosovës vazhdojnë të kenë interesim për të ikur në ndonjë nga vendet perëndimore. Hulumtime të shumta të bëra nga Organizatat Joqeveritare në Kosovë

Migrimi i paligjshëm shënon rritje
  • 2014-11-09

Migrimi i paligjshëm shënon rritje

Pavarësisht fushatave të shumta të lancuara nga autoritetet kompetente për të mos migruar në mënyrë të paligjshme, qytetarët e Kosovës vazhdojnë të kenë interesim për të ikur në ndonjë nga vendet perëndimo