Diplomat e njohura nga Ministria e Arsimit dhe Shkences per vitin 2010Anilejda Shembitraku

Ministria e Arsimit dhe Shkences publikon listen e diplomave qe jane njohur nga ky institucion per vitin 2010. Behet fjale per 1175 studente per te cilet procesi i njohjes se diplomes se fituar jashte vendit ka perfunduar. Tashme kandidateve qe iu eshte ekuivalentuar diploma e fituar nga studimet e kryera ne vend te huaj edhe ne vendin tone duhet te paraqiten prane kesaj ministrie per te terhequr certifikaten e njohjes. Brenda ketij viti Ministria e Arsimit dhe e Shkences ka bere ekuivalentimin e nje numri te madh diplomash te huaja. Procedura per njohjet e diplomave ose certifikatave te huaja edhe ne vendin tone u ndryshua nga MASH vetem disa muaj me pare. Me ndryshimet e reja e gjithe procedura e njohjes se diplomave dhe certifikatave duhet te perfundoje brenda 45 diteve nga dita kur dosja per aplikim eshte e plotesuar me dokumentacion e kerkuar.

Dokumentet
Ministria e Arsimit dhe Shkences ka bere te njohur listen e dokumenteve qe duhet te plotesoj nje aplikant. Dosja e nje aplikanti per njohje diplome duhet te permbaje dokumentet e meposhtme formatin e aplikimit te plotesuar diplomen ose certifikaten ose vertetimin e diplomimit listen e notave ose suplementin e diplomes dokument zyrtar identiteti fotokopje e pasaportes dhe kartes se identitetit per shtetasit shqiptare dhe te huaj si dhe mandat-pagesen. MASH ka bere te ditur se tarifa per procedurat e njohjes eshte 2500 leke. Dokumentet pranohen origjinale ose fotokopje te noterizuara. Dokumentet per shtetasit e huaj duhet te jene me perkthim te vertetuar. Te pakten nje nga dokumentet baze qe konfirmon diplomimin apo mbarimin e suksesshem te kursit te studimit qe do njihet duhet te jete i legalizuar me Vulen Apostille ose nga Ambasada Shqiptare ose nga Ministria e Puneve te Jashtme e Shqiperise. Ne rast pamundesie te marrjes se legalizimit aplikimi do te pranohet edhe pa dokument te legalizuar dhe do te procedohet sipas percaktimeve te tjera.

Afati
Rritje e stafit per njohjen e diplomave dhe pergjysmim i hallkave te procedimit jane dy masat e para qe jane marre per lehtesimin e barres per aplikantet. Aktualisht eshte zbatuar afati 3 mujor per njohjen e diplomave por sipas reformes se fundit realizuar nga ministria do te pritet me pak. Per rastet rutine do te kete nje kohe me te shkurter perpunimi. Afati 3-mujor do te jete kryesisht per rastet problemore- thekson Zyra e Shtypit prane ministrise. Ndersa sipas specialisteve mesohet se pas strukturimit te plote te Njesise per Njohjen e Diplomave dhe plotesimit te rrjetit te nevojshem te komunikimit do te pergjysmohet afati i deritanishem. Procedura e re pervec avantazheve ne kohe cliron mbi gjysmen e aplikanteve nga detyrimi per te paraqitur programin e lendeve te perkthyer e noterizuar.

Lista me 1175 diplomat e njohura nga Ministria e Arsimit
Abdelhakim Hegazy
Abdulla Aygun
Abdulla Kata
Abdulla Kata
Ada Haxhiaj
Ada Shima
Ada Taho
Adela Sheshi
Adelaida Andoni
Adelina Gjoni
Adelina Lili
Adelina Lili
Adem Shala
Adja Angjeli
Adlir Krushova
Admir Doci
Admir Doci
Adnan Xholi
Adnan Xholi
Adnan Yuksek
Adnan Yuksek
Adrian Muci
Adriana Dervishaj
Adriatik Bodi
Adriatik Daku
Aferdita Tepshi
Afrim Tonuzi
Afrodhiti Bajo
Agelina Luli
Agerti Galo
Agim Bezhani
Agim Ymeri
Agron Halimi
Agron Kuta
Ahmet Yildizoglu
Aida Dama
Aida Karapinjalli
Aida Sirjani
Aishe Cara
Akil Martini
Alba Bujari
Alba Dhoksani
Alba Huta
Alban Abazaj
Alban Birce
Alban Ulqini
Albana Ago
Albana Bici
Albana Lada
Albana Muka
Albana Ndreu
Albana Nikolli
Albana Sula
Albana Tole
Albert Kojku
Albi Gjenerali
Albi Shquti
Albion Tangu
Alda Black
Alda Cela
Alda Dhamo
Alda Koka
Aldi Zgjani
Aldion Collari
Aldor Bazhdari
Aleksander Dani
Aleksander Rakiceviq
Alfons Pengili
Alfred Karaj
Ali Aliu
Alida Ramaj
Aliel Kika
Alketa Hila
Alketa Refatllari
Alketa Zeqiri
Alma Baushi
Alma Pula
Alma Seferaj
Alma Sinanaj
Alma Xhavara
Alpin Ollogu
Altin Behari
Altin Bici
Altin Braushi
Altin Kuta
Altin Shumeli
Altin Tomcini
Altin Veshti
Amarelda Kuqo
Ana Gjoci
Ana Kakariqi
Ana Serbini
Ana Sula
Anareta Brahimi
Andi Kolici
Andi Memi
Andi Pogaci
Andia Dragoj
Andja Tamburi
Andon Laska
Anduela Hazizi
Anduela Kondi
Anduena Gjevori
Anduena Myrtaj
Andy Zhugli
Anila Bardhi
Anila Bardhi
Anila Bazaj
Anila Bekteshi
Anila Cekiri
Anila Gjoni
Anila Kola
Anila Xhaho
Anisa Abazaj
Anisa Gajda
Anita Kardhiqi
Anita Lisha
Anjeza Dajzmaili
Anjeza Gazidede
Anjeza Sadiku
Anna Xheka
Anna Xheka
Anris Shani
Anton Milo
Anton Samarxhiu
Anuela Kondi
Anula Rajdho
Anxhela Kasapi
Arba Bekteshi
Arbana Ibrahimi
Arben Cale
Arben Cara
Arben Dollapaj
Arben Gjalpi
Arben Lacej
Arben Shehu
Arber Behari
Arber Gjeta
Arber Kadia
Arber Vrekaj
Archondis Mavrakis
Ardeida Xhamuca
Ardi Fida
Ardian Hysi
Ardiana Varfi
Ardit Celibashi
Ardit Collaku
Ardit Limaj
Ardita Ramaliu
Ardjana Dhamo
Arens Spahiu
Argita Nako
Argita Panajoti
Arian Gjorga
Arian Palla
Arianit Sherifi
Ariela Ferra
Ariol Rama
Ariola Jancaj
Ariola Mbistrova
Ariola Mbistrova
Aris Goxha
Arjan Dedej
Arjana Mecaj
Arjola Dodbiba
Arjon Gjondedaj
Arled Topallaj
Arlind Anamali
Arlind Anamali
Arlinda Gjata
Arlinda Rumbullaku
Armand Bano
Armand Bardhi
Armand Kuta
Armer Juka
Armida Lacej
Arnila Spahija
Arta Pjetergjokaj
Arta Sula
Artan Bano
Artan Bano
Artan Bashli
Artan Jahollari
Arti Mihali
Artur Beu
Artur Cohoradi
Artur Lufi
Artur Metani
Artur Mickaj
Asead Abdyli
Asime Beu
Atanas Plloca
Atrida Fishta
Aulona Gjokuta
Aulona Hazbiu
Aurel Cuko
Aurel Koroci
Aurel Toma
Aurora Kokomani
Aurora Limaj
B
Bajram Balliu
Bajram Shaqiri
Baris Uymaz
Bashkim Ademi
Bejiq Ramush
Bekim Bajraktari
Beneta Bejleri
Beqir Abazi
Bernard Sylaj
Besa Zylbeari
Besian Zogaj
Besjana Zyfi
Beslinda Rrugia
Besmir Pahumi
Besnik Manushi
Besnik Memetaj
Bledar Cako
Bledar Doracaj
Bledar Lako
Bledar Macka
Bledar Macka
Bledar Zani
Bledi Cerkezi
Blendi Kotorri
Blendi Melishte
Blendi Muka
Blerim Laci
Blerina Celiku
Blerina Dhrami
Blerina Krantja
Blerina Toci
Blerina Zoto
Blerina Zylfo
Blerta Kamberi
Boik Tico
Bora Neziraj
Brikelda Hajdari
Brikena Isufaj
Brikena Sulejmani
Briseida Andoni
Brunilda Ferro
Brunilda Tanushi
C
Claire Adedini
D
Daklea Xinxo
Daniela Carmen Stoica
Daniela Carmen Stoica
Danja Sinanaj
Dardan Shehdula
Darjan Hudhra
Dashamir Hoxha
Dashnor Ibra
Dasila Baboci
Delina Agolli
Delina Dani
Dena Grillo
Denada Kakeli
Denata Shahinaj
Denis Agaraj
Denisa Ballhysa
Denisa Cerma
Devis Ali
Devis Pllaha
Dhimiter Pema
Dhimitraq Ikonomi
Dhori Beta
Dhurata Bilo
Dhurata Koraj
Diana Kalaja
Diana Xhafa
Dimitrios Andreas Tsiftis
Dimitrios Mantas
Dimotrios Pentousis
Donika Mino
Dorian Cene
Dorian Kalleshi
Dorian Poci
Dorian Ruci
Dorian Tozaj
Dorian Vito
Doriana Romacka
Dorina Arapi
Dorina Dervishaj
Dorina Gega
Dorina Lalo
Dorina Patuzi
Doris Andoni
Doris Madhi
Dorjana Hysaj
Drita Bucpapaj
Dritan Fino
Dritan Ibro
Dritan Kardashi
Dritan Nelaj
E
Eda Nocka
Edgar Cela
Edgar Hazizaj
Edi Dragusha
Edi Mancellari
Edi Qirinxhi
Ediola Mehilli
Edlir Ajazi
Edlira Antoni
Edlira Bitincka
Edlira Kasaj
Edlira Kokonozi
Edlira Pogace
Edlira Shano
Edlira Shehi
Edlira Zenjelaj
Edmir Kollazi
Edmond Beqiri
Edmond Bicoku
Edmond Cikalleshi
Edmond Isufaj
Edmond Kristo
Eduard Braja
Eduart Gjini
Edvin Lame
Edvin Mandija
Edvin Zekaj
Efthalia Zakokosta
Ekflodia Leskaj
Ekrem Recep Ozman
Elda Berisha
Elda Hysenbelli
Elena Kokthi
Elena Xhelo
Eleni Prifti
Elfrida Gjuberaj
Elida Cena
Elida Shabani
Eliona Qirjazi
Eliona Shkurta
Elis Bushati
Elis Habibi
Elisa Mjekra
Eljana Mankollari
Eljo Bajramaj
Eljon Shabi
Elona Bakiu
Elona Bano
Elona Boduri
Elona Cekaj
Elona Gjika
Elona Hasmujaj
Elona Hysi
Elona Mehmeti
Elona Mysliu
Elona Vladi
Elsa Hystuna
Elsa Tanushi
Elsa Zaimi
Elson Mahmutllari
Eltana Nura
Elton Cela
Elton Dojce
Elton Hoxhaj
Elton Hysa
Elton Kalica
Elton Kumaraku
Elton Papa
Elton Petoshati
Elton Stafa
Elton Tota
Elton Xhemalaj
Elvan Dajko
Elvana Agushi
Elvana Agushi
Elvin Mile
Elvio Derraj
Elvis Demiri
Elvis Hoxha
Elvis Kerenxhi
Elvis Kola
Elyesa Karaca
Elysea Karaca
Emanila Albajrami
Emanuela Cetri
Emiliano Gjika
Emiljano Fetahu
Endri Bushati
Endri Kerenxhi
Endri Kerenxhi
Endri Mici
Endri Xhaferaj
Endrina Tangu
Endrit Hyka
Endrit Kofina
Endrit Mulaj
Endrita Xhaferaj
Enea Beja
Enea Filipi
Ened Kacori
Eneida Hafezi Resuli
Eneida Nishku
Engjellush Avdulaj
Eni Xheko
Eniana Furrari
Eniana Shkurti
Enida Puto
Enida Sqapi
Enika Hajdari
Enina Brovina
Enkeleda Ferro
Enkeleda Pjetri
Enkeleda Sinaj
Enkelei Balla
Enkelejda Borakaj
Enkelejda Gazioni
Enkelejda Koka
Enkelejda Mirce
Enkelejda Ormenaj
Enrajda Cakalli
Enri Hide
Entela Muco
Entela Muco
Eolian Tomcini
Erald Berberi
Erand Meca
Erdete Seferi
Erfina Tula
Ergys Llanaj
Ergys Novruzaj
Erida Berdaj
Erida Dobrushi
Erina Thama
Erind Bejleri
Eriola Hyseni
Erion Doce
Erion Doko
Erion Hiluku
Erion Hoxhaj
Erion Kokuri
Erion Likaj
Eriona Kaceli
Eriona Kaceli
Eriona Kertusha
Eris Buzo
Eris Goce
Eris Koliqi
Erisa Dautaj
Erisa Konci
Eriseld Zyka
Eriston Ziu
Erjada Progonati
Erjeta Xhediaj
Erjola Mlloja
Erjon Avdiu
Erjon Duka
Erjon Paja
Erjona Kastrati
Erkan Ucar
Erkelda Veizi
Erla Dema
Erli Zdrava
Erlindi Basha
Erlis Iljazi
Ermal Agaj
Ermal Kaloshi
Ermal Nuri
Ermal Nurja
Ermal Xhaferi
Ermal Zekaj
Ermando Jakaj
Ermelinda Kanushi
Ermelinda Milo
Ermelinda Sholla
Ermir Papadhimitri
Ermira Bashllari
Ermira Naumi
Ermira Shtino
Ermira Zykaj
Ernest Noka
Eron Memaj
Eron Memaj
Ersan Aygun
Ersin Caglar
Erton Karagjozi
Ervin Arapashi
Ervin Baci
Ervin Cama
Ervin Llahana
Ervin Marko
Ervin Muco
Ervin Shana
Ervis Allajbeu
Ervis Bacu
Ervis Jonuzi
Ervis Mocka
Ervis Struga
Ervis Toni
Esmeralda Dhima
Esmeralda Shahini
Etleva Londo
Eugen Dautllari
Eugen Musta
Eva Bajaj
Eva Cepa
Eva Gode
Eva Nastas
Eva Veizaj
Everest Imeraj
Everet Devolli
Evgjeni Baci
Evis Garunja
Evis Opari
Evisa Sezairi
Evisi Kopliku
F
Fadil Bregu
Fahri Hasanaj
Fahri Hasanaj
Faredin Velcani
Fatbardha Alla
Fatbardha Sulejmani
Fatime Caka
Fation Nezaj
Fatjon Emiri
Fatjon Mulleti
Fatjona Memcaj
Fatjona Qurku
Fatjona Qurku
Fatmir Bardhoshi
Fatmir Ferati
Fatmir Muca
Fatos Kaleshi
Fatos Rushiti
Fatos Xhediku
Fehmi Merhori
Feliks Damo
Ferdi Kokurti
Ferim Gashi
Firdusi Ajazi
Fitore Bajrami
Fjoralba Satka
Flamur Kuci
Flamur Vellku
Flogert Lako
Flonja Collaku
Flonja Liko
Florenc Daberdaku
Florensa Haxhi
Florent Gjoni
Floreta Trajko
Florian Borici
Florian Kali
Florian Miti
Florian Rakipi
Florion Metohu
Florjan Mucaj
Flutura Boci
Flutura Nasufi
Flutura Nasufi
Frederik Cucullari
G
Gani Shurdhi
Geisu Gilani
Genc Mullici
Genci Kuvarati
Gent Gogaj
Gent Gogaj
Genta Kaloci
Genta Kaloci
Genti Bardhi
Genti Bellova
Genti Opre
Genti Rugji
Genti Sanxhaku
Genti Simaku
Gentian Bukuroshi
Gentian Cuko
Gentian Hysa
Gentian Kerri
Gentian Koci
Gentiana Gjuzi
Gentiana Xhindole
Gentjan Agalliu
Gentjan Halilaj
Georgios Mpoulougaris
Gerasimos Alivizatos
Gerond Garuli
Gert Dragoshi
Gerta Gogo
Gertjana Lutaj
Gezim Copa
Gjeraqina Hoxha
Gjergi Nezha
Gjergj Legisi
Gjergj Xhafa
Gjergji Pihoni
Gjergji Poci
Gjergji Semani
Gjergji Thomai
Gjinovefa Cuku
Gleni Allushaj
Golik Gjinushi
Gramoz Salliu
Griselda Haska
Gureta Bajrami
Guven Guneren
Guven Olgac
Guven Olgac
Guxim Kola
H
Halil Hafiz
Halime Hajra
Haxhi Giu
Haxhi Metaj
Haxhi Xhihani
Hazir Cadraku
Helena Papa
Helene Baraba
Helian Xhima
Hemion Braho
Hena Toska
Henri Kolani
Henrik Hysenbegasi
Heral Saraci
Holta Zhuzhuni
Hysen Veli
Hyun Ah Jung
I
Ibrahim Hoxha
Idlir Duhanxhi
Igli Dedaj
Igli Totozani
Ilda Erkoci
Ilda Grozdani
Ilda Kashami
Ilia Tona
Ilindena Sotirofski
Ilir Caka
Ilir Islami
Ilir Kane
Ilir Korbi
Ilir Kryethi
Ilir Kurti
Ilir Pecnikaj
Ilir Rroqja
Ilir Sadriu
Ilirjan Gjino
Ilirjan Peci
Ilirjan Shkrela
Ilirjana Hasanaj
Imelda Trashaj
Ina Melonashi
Indrit Beqaraj
Indrit Zhorda
Ionannis Andreou
Irakli Bano
Irena Koka
Irida Bushati
Irida Laci
Irina Alla
Iris Elezi
Iris Gjyzeli
Iris Petrela
Iris Veizaj
Irisi Beleraj
Irma Cyrbja
Irma Jakupi
Irma Kutali
Irma Reshketa
Irma Saraci
Irvin Faniko
Isida Jorgji Qiraxhi
Ismail Doda
Ismail Halili
Isuela Mulla
Iva Ziu
J
Jani Ago
Jani Grozdani
Jasmina Zaganjori
Jerin Agaj
Jerina Rasha
Jeta Gaxho
Jeta Rapce
Jetmir Hysa
Jetona Hysa
Jola Dima
Jola Hasamataj
Jola Himci
Jones Mehmeti
Joniada Musaraj
Jonida Kushi
Jonida Lazaj
Jonida Mosko
Jonida Taraj
Jonika Kromidha
Jonila Haxhillari
Jonilda Korina
Jonus Shehu
Jonuz Osmanagaj
Jorgest Kovaci
Jorgo Papadhopuli
Jorida Hatibi
Jorida Tona
Jorinda Berberi
Josif Gjani
Juanito Vako
Julian Bejko
Julian Bistri
Julian Bundo
Julian Cota
Julian Doraci
Julian Gazeli
Julian Rushitaj
Julian Terpo
Julian Vasa
Julian Vasa
Juliana Muco
Juliana Sinamati
Juljan Karafili
Juljana Puna
Junida Sheraj
K
Kadri Tabaku
Kamber Kamberi
Kasim Okan Anik
Katerina Tane
Kenan Bayrakci
Klajd Karameta
Klajd Toska
Klajdi Jonuzaj
Klara Komici
Klaud Manehasa
Kledia Trandafili
Kleidja Brozha
Klejd Kellici
Klejdi Cenmurati
Klement Guci
Kletia Noti
Kleves Janku
Klevis Kumbaro
Klevis Limaj
Klodian Cobo
Klodian Dhoska
Klodian Nastimi
Klodian Nebiaj
Klodiana Turhani
Klodjan Habibaj
Klodjana Aliaj
Klotilda Dalipaj
Kostandinos Bedhia
Kozeta Dushi
Krenar Curri
Krenar Islami
Kreshnik Baja
Kreshnik Dedndreaj
Kreshnik Tanku
Kridens Kercuku
Kristaq Bakallbashi
Kristaq Vangjelovski
Kristela Kajani
Kristo Binjaku
Kristo Jorgji
Kristo Papa
Kujtim Neziraj
Kujtim Spahiu
Kujtim Xhani
L
Laert Karafili
Laert Kraja
Laerta Ceka
Lahert Sulo
Lation Nuna
Laura Idrizi
Laura Shimili
Laura Yzeiraj
Lazar Tuni
Ledian Spaho
Lediana Decka
Ledina Kurici
Ledina Lamani
Ledina Luzi
Ledio Milkani
Ledion Canaj
Lendina Smaja
Leonat Kafia
Leonida Elezi
Leonidha Dodi
Leonora Kallupi
Lerdikion Jupaj
Lian Lutfija
Ligoraq Toshi
Ligoraq Toshi
Linda Cipi
Lindita Hereni
Lindita Keta
Lisena Gjebrea
Lizheta Dulo
Lorena Manaj
Lorena Mborja
Lorenc Hastopalli
Lorenc Islamaj
Loreta Kodra
Luan Myrtaj
Luan Xhaja
Luciana Daija
Lufti Cota
Luljeta Ismaili
Lulzim Cota
Lulzim Shahinaj
Lunida Xheka
Lurjana Mezini
Lusinda Osmanagaj
Lutfi Ceka
M
Magdalini Loutsi
Mahil Bocaj
Mahmut Cen Cenkoglu
Maisara Albari
Majela Collaku
Majlinda Bello
Majlinda Gjuzi
Majlinda Tafa
Malton Hoxha
Manjola Balla
Manjola Deliu
Manjola Dhamo
Manjola Hala
Manjola Rembeci
Manola Bakiasi
Marcela Resuli
Marenglen Bulaj
Marenglen Mema
Maria Tavridou
Mariana Marinaj
Mariela Simo
Mariglen Beqiraj
Mariglen Hodaj
Mariglen Nora
Marijon Pano
Marin Gjollma
Marinela Paco
Mario Curcija
Mario Tashi
Mariola Qesaraku
Mariolla Ndina
Marisa Llukani
Marjeta Ndoci
Marjola Hamitaj
Markeljan Rriska
Marsel Zhupa
Marsela Luarasi
Marsida Duhanxhiu
Marsida Gorea
Marsuela Kapllani
Matilda Brokaj
Matilda Dervishi
Matilda Merxhani
Maureen Ruth Horton
Mehmet Tarhun Yosunkaya
Melain Pira
Mentor Kulli
Meri Papakostandini
Merita Barani
Mert Yilmaz
Michail Stampos
Migena Tota
Mikaela Kolaci
Milot Lubishtani
Mimoza Margjeka
Mimoza Nagavci
Mimoza Ziko
Mira Mihilli
Mirand Cela
Mirdita Shkulaku
Mired Reci
Mirela Cucullari
Mirela Guni
Mirela Ibrahimi
Mirela Veriga
Miren Guri
Mirgjana Gjermizi
Mirjana Bardhoshi
Mirlind Polovina
Mirlinda Collaku
Mirsada Kamberi
Mirseda Plaku
Mirsilda Rroshi
Mirton Resuli
Mirzana Kapllanaj
Mjellma Hatibi-Ibrahimi
Monika Gugu
Monika Kondura
Monika Thanasi
Morena Hilaga
Muhamed Abdullahu
Mujan Meni
Murat Hulaj
Murat Yurtseven
Mybera Shala
Myrtezan Kollcaku
N
Nada Lekbello
Naim Mustafa
Najada Begaj
Najada Kamberaj
Nalton Veisllari
Naser Pajaziti
Nazife Hulaj
Nazmi Abdullahu
Neda Koci
Neda Koci
Neliada Peci
Nertil Jolle
Nertil Kanina
Neshat Zeneli
Nestor Kraja
Nevzat Tarelli
Nexhim Hajdari
Nezar Eldidy
Nik Nikolli
Nikend Luli
Niko Bollo
Niko Ferro
Niko Vangjelofski
Nikolaos Fotos
Nikolin Saraci
Nikoll Zefi
Nilena Nasi
Nilufer Aksu
Nizamettin Gavusoglu
Njazi Piro
Noel Mitri
Nuran Saliu
Nurian Ohri
O
Odeta Berberi
Odner Delialioglu
Oldi Ruci
Olena Mihaylenko Zoto
Olgert Alla
Olgert Likollari
Olgita Ceka
Olja Koca
Ols Vekshari
Olsi Gjoncaj
Olsi Hana
Olsi Jazexhi
Olsi Lelaj
Olta Aliaj
Olta Thoma
Oltion Hoxha
Oltion Preka
Oltion Xhezo
Oltion Zeqo
Oltjon Dano
Oltjon Dulaj
Olvas Dallaku
Onur Erdogmus
Orest Cela
Orest Lleshi
Orest Tanellari
Oriela Shishi
Orjada Lapaj
Orlander Sovali
Ornela Hoxha
Ornela Radovicka
Ornela Tavanxhiu
P
Pal Marku
Pamela Mustafaraj
Panajot Papa
Pandi Faniko
Pandi Faniko
Pandi Naum
Paola Montalvo
Paraskevas Kosmidis
Parid Alimhillaj
Patrisa Tamburi
Paulin Marku
Pellumb Gjergji
Pellumb Seferi
Perparim Vukaj
Petrika Pisqolli
Petrit Kullolli
Petrit Raku
Piro Andon
Pjerin Cuku
Plarent Bala
Q
Qazim Hoxha
Qenan Qerimi
Qerim Fusha
R
Radiola Hoxha
Rafaela Marteta
Rafail Prodani
Ragmi Mustafa
Raif Cavolli
Ramadan Cipuri
Ramadan Halimi
Ratela Asllani
Redi Hoti
Redi Muci
Redi Xhelepi
Redinel Tanellari
Redinel Tanellari
Redjan Basha
Redjan Sako
Refik Golli
Refik Golli
Renan Berati
Renato Doko
Renato Lapa
Renato Trifoni
Reneida Laze
Resmi Hibraj
Rezart Alija
Rezart Hoxhaj
Rezart Mezani
Rezart Shehu
Rezarta Godo
Rezarta Tengu
Ridvan Nepravishta
Rifat Gosturani
Rigels Husaj
Rigers Balla
Rigert Zhaka
Rigerto Hasanago
Roaldo Lukaj
Robert Ceco
Robert Gajda
Roland Muca
Rolina Naco
Romina Tola
Rosalba Pia Amico
Rozafa Alibali
Rozafa Koliqi
Rozafat Nuhiallari
Rozela Saraci
Ruben Karralliu
Rubin Shehu
Rudina Baboci
Rudina Keri
Rudina Thanasi
Rushit Haliti
S
Sadik Krasniqi
Saimir Kacbufi
Saimir Shatku
Saimir Suma
Sajmira Dardha
Sara Deda
Sasho Nedeski
Sefret Hoxhaj
Seit Mehalla
Selami Zalli
Selim Frangu
Semir Sali
Servet Gura
Shaban Hyseni
Shefqet Suparaku
Shefqet Suparaku
Sheir Borici
Sherina Dalipaj
Shkelqim Bozgo
Shkelqim Karaj
Shkelqim Laboti
Shkelqim Xeka
Shkelzen Baftiari
Shkelzen Logu
Shote Zana
Shpati Hoxha
Shpetim Murrja
Shqiptar Demaci
Sidita Borici
Sigita Stafa
Silvana Mijo
Silvana Tase
Simone Chimenti
Skerdilajd Faria
Sofe Dula
Sofokli Xega
Sokol Dedja
Sokol Kepi
Sokol Lisna
Sokol Muca
Sokol Zaimi
Sokol Zhuzhuni
Sonela Xinxo
Sonila Agollari
Sonila Muskaj
Sonila Nikolla
Sonila Piri
Sonila Shegaj
Sotir Dhamo
Spiro Kostoli
Stela Arrasi
Stela Daka
Stela Kapllani
Stela Mata
Stilianos Kostantinidis
Stiljan Kozarja
Suada Bojaxhi
Suela Cupa
Suela Rira
Suela Ruli
T
Taulant Haxhi
Tedi Goga
Teki Dobroshi
Teodor Petrov Stefanov
Teuta Disani
Teuta Garo
Theodoros Pervanas
Thoma Comeni
Thoma Koli
Thoma Shkira
Thomas Nikolaidis
Thomas Thomos
Toni Menkshi
Tufik Kurti
U
Ulpian Hoti
Uran Caushi
Uran Shtylla
Uriana Decolli
V
Vaeld Zhezha
Valbona Alikaj
Valbona Bilalaj
Valbona Bruci
Valbona Shala
Valeriu Veriga
Valmir Xoxa
Valmira Hasanaj
Vasilika Tuni
Vasiliqi Zhonga
Vehbi Goxhulli
Veli Lecaj
Velta Dalanaj
Venera Aliaj
Venera Aliaj
Veronika Kallanxhi
Vilma Cekiri
Vilma Marku
Vilma Zonja
Viola Karamelo
Violeta Alterziu
Violeta Neza
Viorika Dishnica
Visar Malaj
Vitan Demiraj
Vjollca Treska
Vladan Gjilaci
Vladimir Kola
Vladimir Mazenkovski
X
Xhabir Zejnuni
Xhafer Beqiraj
Xheims Guri
Xhejni Borshi
Xhenela Sulejmani
Xheni Qirko
Xhimi Hysa
Xhoana Lilaj
Xhoana Nokaj
Y
Ylber Lili
Ylli Hatellari
Ylli Hoxha
Ylli Kromidha
Yzeir Velcani
Z
Zamir Kabo
Zamir Kurushi
Zamira Cekrezi
Zana Camaja
Zana Sulejmani
Zejlana Xeka
Zeljko Kokolj
Zhafer Shahini
Zhaneta Miska
Zhaneta Saliu
Zijadin Krasniqi
Zoica Rrudha25 Nentor 2010

 

Publikoje në:

Disktutime, lajme dhe informacione nga jeta e perditshme

Informacione mbi artikullin

Albania

Publikuar nga: Albania

Tė tjera lajme interesante

Regjistrim

Ju mund tė regjistroheni pėr RSS ose pėr tė marrė e-mail me lajmet mė tė fundit.

Regjistrohuni per RSS feed


Ky opsion do tė rivendose dhe njėherė rregullat a paracaktuara tė shfaqjes sė lajmeve nė faqe.

Ri-vendos