Universitetet, koefiēentėt e pranimit pėr shkollat e mesme

 

 

KOEFICIENTËT E SHKOLLAVE TË MESME

2008 – 2009

UNIVERSITETI I TIRANËS

FAKULTETI I SHKENCAVE SOCIALE

Programet e studimit : Psikologji, Shkenca Politike, Punė Sociale, Filozofi-Sociologji

Nr

Llojet e shkollave tė mesme

Koeficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.3

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror. Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçė(shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror. Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.4

4

Shkolla Teknike- Ekonomike 5 vjeçare

1.1

5

Shkolla Teknike-Profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjeçare (jo 3 vjecare). Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjeçare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.1

6

Shkolla Social - Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.2

7

Shkolla Social-Kulturore, Artistike e Sportive

1.1

8

Shkolla Social- Kulturore Pedagogjike (4 vjeçare)

1.2

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me Kohė tė Shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me Kohė tė Shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore"

1.0

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE

Programet e studimit: Matematikė, Inxhinieri Matematike dhe Informatike

Nr

Llojet e shkollave tė mesme

Koeficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.3

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup tė pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçė(tek shkolla "R. Qirinxhi".

1.4

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.2

4

Shkolla Teknike- Ekonomike 5- vjeçare

1.2

5

Shkolla Teknike-Profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjeçare Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjecare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.2

6

Shkolla Social - Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.0

7

Shkolla Social - Kulturore Artistike e Sportive

1.0

8

Shkolla Social - Kulturore Pedagogjike 4- vjeçare

1.2

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me kohė tė shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me kohė tė shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore"

1.0

Programi i studimit : Fizikė

Nr

Llojete shkollave tė mesme

Koeficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.3

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçė(shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionėt dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.2

4

Shkolla Teknike- Ekonomike 5 vjeçare

1.0

5

Shkolla Teknike-Profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjeçare Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjecare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.2

6

Shkolla Social- Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.0

7

Shkolla Social- Kulturore Artistike e Sportive

1.0

8

Shkolla Social- Kulturore Pedagogjike (4 vjeçare)

1.2

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me kohė tė shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me kohė tė shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore

1.0

Programi i studimit : Informatikė

Nr

Llojet e shkollave tė mesme

Koeficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.3

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçė(shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionėt dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.3

4

Shkolla Teknike Ekonomike 5 vjeçare

1.2

5.a

Shkolla Teknike-Profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjeçare Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjecare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.1

5.b

Shkolla Teknike Profesionale "Harri Fullc" me drejtim elektronik

1.4

6

Shkolla Social- Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.1

7

Shkolla Social- Kulturore Artistike e Sportive

1.1

8

Shkolla Social-Kulturore Pedagogjike (4 vjeçare)

1.1

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me kohė tė shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me kohė tė shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore

1.0

Programet estudimit : Kimi, Kimi Industariale, Kimi Ushqimore

Nr

Llojet e shkollave tė mesme

Koeficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.3

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçė(shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.2

4

Shkolla Teknike- Ekonomike 5 vjeçare

1.1

5.a

Shkolla Teknike-Profesionale 5-vjeçare Teknologji Ushqimore

1.4

5.b

Shkolla Teknike-Profesionale 5- vjeçare dhe 3+2 vjeçare Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjecare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.1

6

Shkolla Social- Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.0

7

Shkolla Social- Kulturore Artistike e Sportive

1.0

8

Shkolla Social- Kulturore Pedagogjike 4- vjeçare

1.0

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me kohė tė shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me Kohė tė Shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore"

1.0

Programi i studimit : Biologji

Nr

Llojet eshkollave tė mesme

Koeficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.3

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçės(shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.3

4

Shkolla Teknike- Ekonomike 5 vjeçare

1.1

5

Shkolla Teknike-Profesionale 5- vjeçare dhe 3+2 vjeçare Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjeçare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.2

6

Shkolla Social-Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.0

7

Shkolla Social- Kulturore Artistike e Sportive

1.0

8

Shkolla Social-Kulturore Pedagogjike 4 vjeçare

1.2

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me Kohė tė Shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me Kohė tė Shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore

1.0

FAKULTETI I MJEKËSISË

Programet e studimit : Mjekėsi e Pėrgjithshme, Farmaci, Stomatologji, Shėndeti Publik

Nr

Llojet e shkollave tė mesme

Koeficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.4

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçė(shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.2

4

Shkolla Teknike-Ekonomike 5 vjeçare

1.0

5.a

Shkolla e mesme mjekėsore 4-vjeçare, qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.2

5.b

Shkolla Teknike-Profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjeçare Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjecare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.1

6

Shkolla Social-Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.0

7

Shkolla Social-Kulturore Artistike e Sportive

1.0

8

Shkolla Social-Kulturore Pedagogjike 4 vjeçare

1.0

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me Kohė tė Shkurtuar

1.1

10

Shkolla Teknike – Profesionale me Kohė tė Shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore

1.0

FAKULTETI I INFERMIERISË

Programet e studimit: : Infermier i Pėrgjithshėm, Fizioterapi, Imazheri, Mami, Laborator

Nr

Llojet e shkollave tė mesme

Koeficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.4

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçė(shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.3

4

Shkolla Teknike-Ekonomike 5 vjeçare

1.2

5.a

Shkolla e Mesme Mjekėsore 4 vjeçare, qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.4

5.b

Shkolla Teknike-Profesionale 5- vjeçare dhe 3+2 vjeçare Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjeçare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.2

6

Shkolla Social-Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.1

7

Shkolla Social- Kulturore Artistike e Sportive

1.1

8

Shkolla Social- Kulturore Pedagogjike 4 vjeçare

1.1

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me kohė tė shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me kohė tė shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore

1.0

FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA

Programet e studimit : Anglisht, Frėngjisht, Italisht, Gjermanisht, Rusisht, Greqisht dhe Turqisht

Nr

Llojet e shkollave tė mesme

Koficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.2

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçė(shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.2

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.3

4

Shkolla Teknike- Ekonomike 5 vjeçare

1.2

5

Shkolla Teknike- Profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjeçare Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjecare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.2

6

Shkolla Social-Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.4

7

Shkolla Social-Kulturore Artistike e Sportive

1.0

8

Shkolla Social-Kulturore Pedagogjike 4 vjeçare

1.0

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me kohė tė shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me kohė tė shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore

1.0

FAKULTETI I HISTORISË DHE I FILOLOGJISË

Programet e studimit : Gjuhė-Letėrsi, Histori, Gjeografi dhe Gazetari

Nr

Lllojet e shkollave tė mesme

Koeficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.4

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçės (shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.4

4

Shkolla Teknike- Ekonomike 5 vjeçare

1.0

5

Shkolla Teknike- Profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjeçare Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjecare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.0

6

Shkolla Social-Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.3

7

Shkolla Social-Kulturore Artistike e Sportive

1.2

8

Shkolla Social- Kulturore Pedagogjike (4 vjeçare)

1.3

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me Kohė tė Shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me Kohė tė Shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore"

1.0

FAKULTETI I EKONOMISË

Programet e studimet : Administrim-Biznes, Ekonomiks, Financė, Informatikė Ekonomike, Administrim - Biznes Kukės dhe nė Sarandė

Nr

Llojet e shkollave tė mesme

Koeficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.3

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçės (shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.2

4

Shkolla Teknike-Ekonomike 5 vjeçare dhe shkolla Tek.Prof. "Harri Fullc" me drejtim biznes

1.4

5.a

Shkolla Teknike-Profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjeçare (jo 3 vjecare) nė drejtimet, ekonomist bankash, ekonomist tatimesh, ekonomist sigurimesh, biznes, Agrobiznes, hoteleri-turizėm, turizem. Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjecare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme nė kėto drejtime dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.3

5.b

Tė gjitha drejtimet e tjera tė shkollave teknike-profesionale

1.0

6

Shkolla Social-Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.0

7

Shkolla Social-Kulturore Artistike e Sportive

1.0

8

Shkolla Social- Kulturore Pedagogjike (4 vjeçare)

1.1

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me kohė tė shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me kohė tė shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore

1.0

FAKULTETI I DREJTËSISË

Programi i studimit: Drejtėsi

Nr

Llojet e shkollave tė mesme

Koficienti

1

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.4

2

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçės(shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.3

3

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.4

4

Shkolla Teknike - Ekonomike 5 - vjeçare

1.2

5

Shkolla Teknike-Profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjeçare. Nė kėtė grup pėrfshihen edhe shkolla teknike 4-vjeçare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.1

6

Shkolla Social- Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.2

7

Shkolla Social- Kulturore Artistike e Sportive

1.1

8

Shkolla Social- Kulturore Pedagogjike 4 vjeçare

1.2

9

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me kohė tė shkurtuar

1.0

10

Shkolla Teknike – Profesionale me kohė tė shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore

1.0

UNIVERSITETI BUJQESOR I TIRANËS

FAKULTETI I EKONOMISË DHE I AGROBIZNESIT

Programet e studimit : Menaxhim Agrobiznesi, Ekonomi dhe Politike Agrare, Financė-Kontabilitet

Nr.

LLOJI I SHKOLLES SE MESME

Koeficienti

1.

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.4

2.

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme e profilizuar, profili natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçės(shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3.

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme e profilizuar, profili shoqėror. Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionėt dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1,3

4.

Shkolla Teknike Ekonomike 5- vjeçare

1,4

5.a

Shkolla Teknike Profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjecare (jo 3 vjecare) nė drejtimet : Ekonomist bankash; Ekonomist tatimesh; Ekonomist sigurimesh; Biznes;Agrobiznes; Hoteleri –Turizėm,Turizėm dhe shkolla teknike 4-vjeçare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme nė kėto drejtime dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.4

5.b

Tė gjitha drejtimet e tjera tė shkollave Teknike Profesionale 5 -vjeçare.

1.0

6.

Shkolla Social-Kulturore e Gjuhėve tė Huaja

1.0

7.

Shkolla Social-Kulturore Artistike dhe Sportive

1.0

8.

Shkolla Social-Kulturore Pedagogjike, 4-vjeçare

1.2

9.

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me Kohė tė Shkurtuar

1.0

10.

Shkolla Teknike-Profesionale me Kohė tė Shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore

1.0

FAKULTETI I BUJQESISE DHE I MJEDISIT

Programet e studimit : Prodhim bimor; Hortikulturė, Mbrojtje Bimėsh; Zootekni dhe Biznes Blegtoral; Akuakulturė & Menaxhim Peshkimi, Agromjedis dhe Ekologji

Nr.

LLOJI I SHKOLLES SE MESME

Koeficienti

1.

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme, Profili i Pėrgjithshėm

1.4

2.

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme e profilizuar, Profili Natyror Nė kėtė grup pėrfshihet edhe seksioni dygjuhėsh francez nė Korçės (shkolla "Raqi Qirinxhi").

1.4

3.

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme e profilizuar, Profili Shoqėror Nė kėtė grup pėrfshihen edhe seksionet dygjuhėshe italian dhe francez nė Tiranė, Shkodėr dhe Korçė.

1.3

4.

Shkolla tekniko-profesionale ekonomike 5 vjeçare

1,1

5.a

Shkolla tekniko-profesionale 5 vjeçare dhe 3+2 vjecare (jo 3 vjecare) nė drejtimet, Makinėri bujqesore; Prodhim bimor; Prodhim shtazor; Fermer, Agrobiznes edhe shkolla teknike 4-vjecare tė pėrfunduara nė vitet e mėparshme nė kėto drejtime dhe qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore".

1.4

5.b

Tė gjitha drejtimet e tjera tė shkollave Teknike- Profesionale 5-vjeçare

1.1

6.

Shkolla Social-Kulturore e gjuhės sė huaj

1,1

7.

Shkolla Social-Kulturore artistike

1.0

8.

Shkolla Social-Kulturore pedagogjike, 4-vjeçare

1,2

9.

Shkolla e Mesme e Pėrgjithshme me Kohė tė Shkurtuar

1.0

10.

Shkolla Teknike- Profesionale me Kohė tė Shkurtuar qė kanė dhėnė provimet e "Maturės Shtetėrore"

1.0

 

Publikoje në:

Disktutime, lajme dhe informacione nga jeta e perditshme

Informacione mbi artikullin

Shekulli

Publikuar nga: Shekulli

Tė tjera lajme interesante

Regjistrim

Ju mund tė regjistroheni pėr RSS ose pėr tė marrė e-mail me lajmet mė tė fundit.

Regjistrohuni per RSS feed


Ky opsion do tė rivendose dhe njėherė rregullat a paracaktuara tė shfaqjes sė lajmeve nė faqe.

Ri-vendos